Thursday, September 14, 2017

LAWATAN PENANDA ARAS UNIT DISIPLIN - LEMBAGA PENGAWAS


Pada 8 September 2017, satu Lawatan Penanda Aras Unit Disiplin - Lembaga Pengawas telah diadakan di SMK (P) St.George Georgetown Pulau Pinang, Sekolah Berprestasi Tinggi KPM.


Kumpulan sasaran adalah pengawas sekolah seramai 35 orang. Guru pengiring adalah Ketua Disiplin Pn. Mumtaz Bee binti Abdul Aziz, Pn. Azuli binti Zabidi, Penyelaras program iaitu guru SU Lembaga Pengawas Pn. Ainizam binti Kamaruzzaman, Cik Koon Choong Lin, Pn. Maslina binti Makmor dan Pn. Hayati binti Ahmad Sahimi..


 Kumpulan sasaran adalah pengawas sekolah seramai 35 orang. Guru pengiring adalah Ketua Disiplin Pn. Mumtaz Bee binti Abdul Aziz, Pn. Azuli binti Zabidi, Penyelaras program iaitu guru SU Lembaga Pengawas Pn. Ainizam binti Kamaruzzaman, Cik Koon Choong Lin, Pn. Maslina binti Makmor dan Pn. Hayati binti Ahmad Sahimi. Ucapan alu-aluan daripada Pengetua SMK (P) St. George; Pn. Ku Mariam binti Ku Iskandar.


Penyerahan Sijil Jaringan Pendidikan iaitu MOU di antara dua sekolah. 


Selain lawatan penanda aras tersebut, peserta lawatan turut di bawa melawat ke beberapa tempat yang menarik sekitar Pulau Pinang.Pada hari terakhir, rombongan lawatan turut di bawa melawat ke Taiping untuk melawat beberapa tempat menarik di sana.Semoga peserta lawatan ini akan mendapat ilmu dan pengalaman bermakna dan dapat diaplikasi di persekitaran sekolah kita.

No comments:

Post a Comment